Verujem u Vas

Verujem da ste svi  proučavali u različitoj literaturi kako postati uspešan u mrežnom marketingu.
Dosta knjiga se bavi izgradnjom tima.
Ali prvo što morate da znate je da vaš mentor veruje u vas.
Istrajnost, iskrenost, hrabrost i želja za ličnim i profesionalnim razvojem osobine su koje pomažu da se napreduje na profesionalnoj lestvici, od saradnika do viših pozicija u karijeri.
Započinjanjem menadžerske karijere hrabro ulazite u profesionalni izazov koji vam se nudi. Mladi ili u lepim godinama puni ste entuzijazma i želje da promenite stvari. Takvi budite uvek, to vas vodi ka uspehu i ostvarivanju vaših snova. Kompanija u kojoj ste će se menjati, graditi, usavršavati  munjevitom brzinom kao i vi gradeći karijeru. Entuzijazam, hrabrost, optimizam,  želja za sticanjem znanja, vredan rad, vera u sebe i u svoje saradnike i kolege su, formula za uspeh.
Ako na posao gledate kao na izazov, uspeh je zagarantovan.

Moje kolege MLM-aši kažu: „U MLM svetu sve je moguće”. Pa kako da ne zavolite taj posao! Ta draž i igra u ovoj oblasti koja vas podstiče da razmišljate i stvarate neke nove stvari, nove kontakte, osećaj da pomažete i činite dobro drugima, to je prava stvar.

Komunikacija je svuda oko nas. Ona je neodvojivi deo naših života i ta širina, svest o tome da vam je ceo svet na dlanu i da možete da pomerate granice, neverovatan je afrodizijak za entuzijaste.

MLM su jedna od industrija koje se najbrže razvijaju i novosti su skoro svakodnevne. Mrežni marketing je veoma široka oblast, koja daje mogućnost da mnogo svojih ideja sprovedete u delo. Saznanje da je sve moguće , čini vas srećnim svakog dana.

I prema saradnicima  i prema potencijalnim budućim saradnicima imajte isti pristup – otvoren, iskren, opušten i neposredan. Kada imate tu humanu notu u odnosu sa ljudima onda sve postaje lakše, a “izazovi”, iako nastanu, lako se rešavaju. Važi pravilo: „Ne brinite,  sve je rešivo“. U timu napravite atmosferu da je tim ljudi stalno uključen u sve kreativne procese, poslovne odluke, i njihovo osećanje da doprinose zajedničkom uspehu ih zapravo čini zadovoljnim.

Izazovi sa kojima se svi susrećemo u poslu ne dele se prema polu, već prema težini i načinu na koji ih rešavamo. Od savremene žene danas se očekuje da bude uspešna u svim segmentima života – na poslu, u kući i porodici, što ponekad može da oteža fokusiranje na karijeru i napredovanje u poslu. Sa druge strane, mi žene imamo „dugme“ za multitasking i mnoge stvari možemo da radimo istovremeno, naravno uz podršku i razumevanje porodice i partnera.

 Dakle veruj u sebe i u svoj tim, tvoj mentor veruje u tebe!
 „Dobro isplaniraj, radi i ćuti“, to je formula za svaki uspešan posao.